Cîtă ură împotriva lui Dan Diaconescu

Ponta-USL-A3 spumegă. De ce oare ?

Ursu-A3, etalon perfect, turbează. De ce oare ?

Ponta-impotentul, cel care face poante după ce vine în genunchi de la Barroso, cel care se hlizește cînd desanturile procurorilor cară români cu duba, el fiind ministru de justiție, Ponta care nu poate face absolut nimic, inclusiv în cazul de față – Oltchim, care acceptă diktatul FMI-UEist abject prin care statul român, proprietar și administrator pentru poporul român al Oltchim, nu are voie să exploateze o firmă profitabilă și strategică, acest Ponta absurd amenință violent pe un investitor ca oricare altul, vinovat deocamdată doar pentru că spune adevărul cunoscut de toți, anume că înstrăinarea combinatului e un act de trădare a intereselor românești.

Sînt dispus să particip imediat, cu cel puțin 100 de euro, la un fond care să împrumute Oltchim  pentru capitalul de lucru, cu dobîndă minimă și cu garanții favorabile. Chiar dacă voi pierde toți banii sau o parte din ei, nu-mi pare rău. Încerc măcar, acolo unde alt guvern trădător cedează în fața lăcomiei cinice a străinilor.

Poate Dan Diaconescu nu are bani, oricum riscă cel puțin cîteva milioane de euro care acum sînt gaj. Oltchim, sabotat începînd cu criminala vînzare operată de guvernul Năstase, cînd nu numai petrolul românesc a fost dat de pomană jegurilor din Austria, dar și o componentă vitală pentru funcționarea lui a fost făcută cadou bandiților, merită să ne batem pentru el în ciuda guvernărilor succesive de vînduți.

Oltchim e plin de datorii inventate, după tipicul început în anii 90 de criminalul Isărescu, sistem perfecționat cu trecerea timpului, dar e profitabil ca atare și vital pentru menținerea prețurilor multor alte produse cumpărate de toți.

Pînă azi, A3 se făcea că plouă, se ocupa la nesfîrșit de sulimanurile nulității MRU, de un fleac de 250 mii de euro pentru un protocol stupid, azi face spume, azi a descoperit că Oltchim e falimentar, de aia cică nu vin investitorii serioși. Păi, dacă tot nu vin cei serioși, ce mai contează, haimanalelor! Le e frică de popularitatea lui Diaconescu cînd maimuțoi lor nu numai că nu fac nimic, dar trădează pe față interesele românești. La ce ne trebuie guvern, uslist sau altfel, dacă fiecare guvern devine automat un ghem de căcăcioși tremurînd în fața, hai să nu ne ascundem, adevăraților lor stăpîni – străinii ?

Anunțuri
Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Comentarii

 • marciusquintus  On 21 Septembrie 2012 at 19:59

  Dar in spatele lui DD oare cine e? :-/

 • conumishu  On 21 Septembrie 2012 at 21:29

  Să răspundă cei care nu s-sau frămîntat deloc cum ajunge un acționar mărunt, dar concurent direct al Oltchim, să saboteze din interior. Mai ales că au armate de securiști care, vai, îi ascultă cu sutele pe domnii demnitari. Dacă au resurse pentru așa ceva, au resurse să afle cine e „în spatele”.

  De frica de a nu părea naivi, ne-am afundat ani de zile în presupuneri despre posibile mașinațiuni, în schimb nu reacționăm decît prin vaiet la jaful pe față. Dacă există o șansă pe mîna lui Diaconescu, bravo lui. În mod clar, guvernul actual nu vrea altceva decît să execute ordinul de privatizare FMIst, respectînd ticăloasa regula UEist-globalistă conform căreia nu are voie să ajute financiar o firmă la care este proprietar.

  În logica conspirației, cea mai simpatică ar fi varianta în care în spatele lui Diaconescu se află chiar guvernul. Patrioții s-ar lăsa înjurați pe nedrept dacă știu că servesc interesul național în ascuns.

 • Draghi Puterity  On 7 Octombrie 2012 at 10:16

  Motto: You have a good soul, and I hate giving good people bad news.

  Oracolul din Matrix

  Pobabil esti la curent cu noua stire:

  http://www.gandul.info/financiar/dan-diaconescu-si-a-prezentat-investitorii-care-finantau-revolutia-oltchim-cine-este-britanicul-care-il-sustine-pe-patronul-otv-10169559

  Asadar, bunul roman Dan Diaconescu, e de fapt doar proxy-ul unui „avocat din Marea Britanie”, pe numele sau Anthony Seddon, care „cunoaste foarte bine realitatile din Europa de Est si care are „clienti importanti” in Hong Kong si Dubai. S-a mai ocupat pare-se si de pruncii care descarca warez pe internet, probabil asa, ca hobby.

  Asa ca prietenul tau „domnul Dan” se pare ca e prietenul lor Dan. Citez:

  Grupurile economice, consorţiile internaţionale pe care le reprezintă Anthony Seddon sunt deranjate şi se gândesc şi ele să acţioneze pentru recuperarea tuturor prejudiciilor”. Cica au avut pierderi banii mutand banii.

  Vine insa si mai bine (ca sa folosesc o expresie a maghiarilor din Romania):

  Preşedintele PP-DD a declarat, de asemenea, că în următoarele săptămâni îi va prezenta publicului şi pe alţi reprezentanţi ai investitorilor care îi vor susţine în achiziţionarea companiilor Tarom, Nuclearelectrica, Poşta Română, Transgaz sau Transelectrica.

  Concluzie: se poate extrapola totusi mult din caracterul si activitatea unui om.

  • conumishu  On 15 Octombrie 2012 at 3:30

   Să înțeleg că Oltchim a fost salvat, iar celelalte vor fi salvate de domnul Ponta. Nu îndrăznesc nici de glumă să-l trec ca prietenul tău, sigur ai gusturi mai bune. Salvate pentru investitori serioși, desigur. Neromâni, obviously. Care vor fi cunoscuți, nu presupuși, cel puțin după ce vor avea în teșcherea documentele de proprietate absolută asupra acestor averi românești.

   Concluzia se va putea trage din faptele respectivului… om. Cum s-au mai tras concluzii și altădată, despre alții, degeaba.

   După Matrix și slang-ul maghiarilor din România, fără certitudine, dar cu speranță, eu cred că timpul se apropie de sfîrșit, iar tăvălugul nenorocirilor va trece și peste locurile unde se tot plănuiește binele României și altor colonii. Pentru simplul motiv că, deja, e prea tîrziu să mai fie rezervată răsplata la meleagurile băștinașilor. Ponta va fi în primele rînduri. Legat cu fundă de botul mijlocului de livrare a mulțumirilor. Ordinea livrărilor e neimportantă, tot pachetul de grijulii de țară va ajunge unde merită. Doar o metaforă, blestemul însă va ajunge cu o precizie impecabilă, după măsură.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: