A3 simplifică alegerea cu „artă”

Bine că nu fac parte din vreun partid ! Altfel, pe lîngă nervii obișnuiți pe care și-i face oricine privește la televizor, dacă aș fi, de exemplu, pesedist sau chiar liberal republican, uitîndu-mă la A3, carevasăzică postul meu de propagandă, patronat, cică, de Voiculescu conservatorul (prin fiice), m-aș lua cu mîinile de cap. Propaganda regalistă de acolo crește de la zi la zi.

Nu aveam absolut nici o tragere de inimă să votez pentru struțo-cămila uslistă, liberalo-socialistă, uesito-naționalistă, anti-udmr dar „nu negăm o posibilă alianță” după, republicană, dar regalistă. Pa !

M-ați călcat definitiv pe nervi cu hohenzolleriada voastră. Vreți supuși cu mințile sucite de psyop-ul vostru de 3 lei ? Nțțț ! Vreți patriotism cu steagul pus de Șnecher în geam, pe trepte, făcut șort pe cur de fufă sau șuncă de prosper, pe tarla, pe oficină și pe drezină ? Vi-l las vouă. Altădată vă puțeau gesturile simbolice de patriotism, cînd vin alături de onorul militar dat trădătorului regal, de protevismele lui Carmen Avram, scrîșnelile lui Ursu, otrăvurile Ciutacului e totul ok. Pentru PR-ul vostru cretin, poate.

Nu-i votez pe pedeliști și, probabil, nici pe ai lui Diaconescu, dar nici tălîmbăiada regalistă de vomă. Dacă pedeliștii și pepiștii nu-i plătesc pe ăștia de la A3 se cheamă că-s nesimțiți, pe primii îi țin în viață, pe ceilalți îi umflă, ar trebui să le fie recunoscători.

Ce mai tura-vura, echilibru democratic, neicusorule, zeamă de gri cu flash-uri psihedelice, visul lui Gittenstein pe pămînt !

Ghilimelele din titlu nu semnifică opusul lui artă. Există o artă în ce fac, în sensul că, indiferent cine se alege, grija lor e să fie produsă cît mai multă confuzie, cu teme false, cu amintiri prelucrate și cu realități deformate. Ghici cui servește ?

 

Reclame
Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Comentarii

 • Crystal Clear  On 2 Noiembrie 2012 at 22:20

  Demential : „Ce mai tura-vura, echilibru democratic, neicusorule, zeamă de gri cu flash-uri psihedelice, visul lui Gittenstein pe pămînt ! „

  • conumishu  On 3 Noiembrie 2012 at 18:36

   Mă bucur dacă ți-a plăcut.

   Ca să citez din favoritul meu muzical:
   It’s casual entertaining – we aim to please
   At my parties (Mark Knopfler – My Parties)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: