De reținut

„Alegătorii români trebuie să ştie că, dacă votează candidaţii U.S.L. sau A.R.D., sprijină federalizarea României şi pierderea Ardealului. P.R.M. acţionează ferm pentru a impiedica impărţirea şi federalizarea României!” ( Gheorghe Funar – Ungaria și federalizarea României )

Nu pentru că mor de dragul Ungariei, nu pentru că toți sînt vînduți sau spălați pe creier cu tîmpeală globalistă. Pentru că mulți nu au curaj, pentru că le e frică de occidentali (bancherime, corporații, puterea militară, de lipsa de scrupule a acestora – fie și subconștient),  pentru că sînt neîncrezători în puterile și inteligența românilor, mai ales cînd se găsesc scufundați în bombardamentul informațional pro-globalist, cînd sînt introduși (pe ușa din dos) în palatele stăpînilor și li se pare că aceștia îi bagă în seamă.

Nu schimb absolut nimic cu această postare, nu cred că voi atrage măcar un singur vot pentru PRM într-un ceas și ceva, cît a mai rămas pînă la încheierea votării, dar cine nu simte adevărul spuselor lui Funar, temerea perfect justificată după 20 de ani de cedări, indiferent dacă tonul poate fi prea dramatic, atunci acel cineva nu pune prea mult preț pe Ardeal și pe unitatea românilor într-o singură țară.

Păcat că, după cum s-a vrut și s-a lucrat de hrebenciucici ani de zile, probabil că PRM nu va avea reprezentanți în viitorul parlament. Un partid care, oricîte greșeli ar putea face, nu ar vota niciodată o modificare de constituție care să anuleze sacrificiul multor generații de români. Să vedem cum ne vom descurca cu un parlament dominat de ideile antinaționale și antiumane ale globalismului.

Anunțuri
Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: