Cîtă nerușinare uslistă !

Liviu Dragnea, care dădea din colț în colț în fața lui Mircea Badea, acum stă în ușă la PSD și măcăne ceva de genul, dacă aveam 52% cei care sar în sus că negociem cu UDMR-ul ne-ar fi întrebat de ce nu îi abordăm. Serios ? Așa crezi tu că gîndesc cei care v-au votat ? Nu, nu crezi, doar creezi realități mincinoase.

Antonescu se face că nu înțelege că nu există diferență între UDMR băgat la guvern și un sprijin UDMRist în parlament. Poate doar ca grad de periculozitate, colaborarea în parlament se face cu un preț mai mare și știm cu toții ce vor udemeriștii.

Oricum, nu cad în capcana despicării firului în patru cum ar vrea mincinoșii ăștia. Se vede deja că nu au fost aleși de români decît tehnic, ei au fost aleși din afară, poate ca variantă de rezervă după ce garnitura #1 s-a uzat extrem, dar tot ai lor, ai străinătății, ai colonizatorilor.

Bine că s-a dus Ponta la adevăratul șef pe plan local, Isărescu, e limpede, are firman, nu degeaba avea Băsescu o față atît de căzută în adunătura ueistă de la panarama cu Nobelul pentru pace.

Miza grozavă rămîne modificarea constituției. Să fim cu ochii în patru. În plus, nu avem timp de pierdut, dușmanii României se grăbesc.

Mă tem că ne vom mușca pumnii pentru alegerea de duminică.

N-am votat, nu aș fi votat cu USL – să nu mai zic că-l aveam pe Tăriceanu ca variantă la senat, brrrr – dar parlamentul României, guvernul, președintele, trebuie să mă reprezinte și pe mine în acele puncte fundamentale, nenegociabile. Eu le sînt stăpîn, chiar dacă nu am votat, USL a primit 25% din voturile posibile, destule nu pentru el ci contra Băsescului, să facă bine și să termine cu intrigile hrebenciucice și cu statul în genunchi în fața occidentalilor.

Nu vreau negocieri, cooptări, colaborări, alianță sau orice altă mormăială jegoasă cu UDMR ! Și nu sînt deloc, dar absolut deloc, singur.

Anunțuri
Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: