Destrămarea României

Țesătura statului român modern se deșiră continuu. An de an, începînd cu fatidica zi de 16 septembrie 1996, ca să luăm un punct de referință foarte important, cînd a fost semnat sub presiune străină nenorocitul tratat cu Ungaria, guvernările ce s-au succedat peste nefericita noastră țară nu au făcut decît să cedeze, să închidă ochii sau să fie complice la activitatea constantă desfășurată de revizionismul unguresc.

Vîrf de lance pentru imperialismul germanic aflat în plină expansiune, Ungaria, altfel muribundă dpv demografic și economic, la fel ca România, are grijă să țină România în șah și să mențină un pretext permanent pentru amestecul marilor puteri comanditare, Germania în special. Direct și prin minoritatea de aici, pe care o controlează destul de bine, Ungaria plusează mereu, fără bani, iar potul se scurge unde trebuie.

Acum, boala a fost agravată de lucrarea criminală a pontobăsismului autohton pe care îl scurma în fund să modifice constituția și să pregătească sinuciderea națională prin regionalizare. Îl scurma și îl scurmă tot din direcția occidentului corupt, UEist și germanist. Că avem de a face cu trădători de țară, nu cred că mai există multe dubii. Nu numai că nu fac nimic să apere legea, să contracareze acțiunile antistatale, dar, iată, stîrnesc cel mai periculos viespar prin tentativa de a modifica constituția împotriva interesului românesc.

Nu te aștepți la prea multă verticalitate de la niște marionete scoase în față pentru a masca, cît de cît, statutul de colonie al României. Marionete care uită totuși că, chiar în cele mai grele vremuri, integritatea teritorială a fost apărată, cu eficiența cu care s-a putut, dar fără ezitare în privința dreptului absolut al românilor asupra teritoriului lor. De frică, din convingere, nu știu. Actualii par imuni la românism.

În orice caz, dacă prinde propaganda pontobăsistă și românii vor accepta să se regionalizeze țara, atunci pot trage concluzia că ne-am încheiat rostul istoric și nu ne mai rămîne decît să ne stingem ușurel, în 2-3 generații, ca să facem loc altora mai buni, mai deștepți, mai europeni.

Reclame
Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: