Dreptul românilor de a deține arme

Dacă tot ni se coace „pachetul” pe mâna lui Hrebenciuc și Dragnea, hai să luptăm cum putem.

Modificarea constituției: introducerea articolului prin care orice cetățean român adult, împotriva căruia nu acționează o restricție stabilită prin hotărîre judecătorească definitivă, are dreptul să dețină orice armă de foc pînă la (inclusiv) calibrul 9mm și muniția corespunzătoare, în orice cantitate.

Această scurtă postare se dorește o sugestie, un început deocamdată modest, pentru declanșarea unei inițiative populare în direcția menționată. În definitiv, tot se dorește de 2 decenii, scop pentru care se lucrează cu îndîrjire, ca românii se fie dezarmați – politic, economic, spiritual, educațional – pentru a fi deposedați de drepturile, tradițiile, țara lor.

Dacă vreți să ne băgați pe gît pachetul otrăvit, dacă vreți să jonglați cu pragul de participare, atunci să introducem și noi ceva la „pachet” sau ceva despre care să nu fiți deloc siguri că nu trece chiar dacă optați pentru varianta cu rubrici separate. Ne vreți țara bucățită în regiuni, atunci hai să echilibrăm șansele ! Tot au ungurii organizații paramilitare și se antrenează de zor, în vreme ce românul nu mai face și nu mai are armată. Față în față cu cetățeni înarmați parcă ar fi mai fair, nu ? Libertatea nu are decît de cîștigat.

Reclame
Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Comentarii

 • Draghi Puterity  On 13 Februarie 2013 at 18:23

  O se ne impuscam intre noi, nu pe cotropitori. Ai uitat ca traim in tara in care e vorba „sa-mi moara mie capra, dar sa moara si a vecinului”?

  Stii bine ca si in SUA tot in ideea de a permite cetatenilor sa se apere de un stat care a luat-o razna s-a introdus dreptul de a purta arme, si stii la fel de bine cum sunt folosite de fapt.

  • conumishu  On 14 Februarie 2013 at 2:06

   Sunt folosite corect. Bandele le cumpara de la negru, iar cite un nebun care serveste campania lui Obama & co nu poate anula faptul ca orasele, zonele unde cetatenii au arme sunt mult mai lipsite de crime si alte delicte violente decit cele unde „progresistii” au triumfat.

   Nu ne vom omori intre noi, aste e o prostie.

   Armata americana i-ar face chisalita pe toti cetatenii inarmati de acolo, dar nu va actiona impotriva lor daca nu se lasa dezarmati si nu se lasa.

   Da, trebuie cumva sa ne aparam de un stat tot mai ostil si aservit intereselor straine, iar scopul postarii mele e clar. Daca destramarea Romaniei e prezentata ca acceptabila, ba chiar de dorit, atunci propunerea mea nu e numai logica si onorabila, are si rolul de a sublinia caracterul criminal al navalei propagandistice, la ordin strain, in mintile romanilor. Poate ajut la trezire, altfel, cu arme sau fara, ne omoara pe dinauntru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: