Justiția pac-pac

One down, one to go.

Teroristul #1, de 26 ani, împușcat. Avea explozibil la el. Pac.

Teroristul #2, 19 ani, frate cu primul, cu arme la el (long rifle, bate departe, stați ascunși în casă și nu deschideți decît poliției – care oricum vă sparge ușa dacă nu deschideți), cu explozibil și periculos precum o fiară încolțită (reproduc gargara mediotă), vînat de o armată înarmată pînă-n dinți, încercuit într-un cartier/orășel satelit unde locuitorii au fost somați să se încuie în case, va fi pac în curînd.

CNN – Știm doar că sînt din Cecenia, le știm etnicitatea, dar nu știm dacă s-au „radicalizat” acolo sau aici (în SUA). După cîteva zeci de secunde, același idiot: știm doar că sînt sociopați, că sînt răul (evil) și că au comis un lucru teribil, teribil de îngrozitor; alt idiot de lingă el adaugă – și teroriști. Nu știu nimic despre ei, ce știu e irelevant, ce li s-a întîmplat află din comunicările oficiale, nu au fost de față cînd a fost lichidat unul dintre ei, dar reproduc o poveste neverificată, nu a fost prezentată nicio probă, ce să mai vorbim despre posibilitatea unui proces în care să se cîntărească faptele cînd ai fost ciuruit, dar știu că sînt sociopați, întruchipare a răului.

Cine nu pune botul e terorist, sociopat și întruchipare a răului. Ceilalți sînt invitați la următorul maraton sau aglomerare publică de orice fel. Cu încredere în autorități.

Reclame
Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Comentarii

 • Radu Humor  On 19 Aprilie 2013 at 21:49

  O demonstraţie de forţă demenţială, născută din nebunia unora de a înspăimânta lumea şi a o ţine într-o teroare continuă spre a trece în plan secund pregătirile pentru o nouă intervenţie armat, pe banii contribuabililor care încep să crâcnească !
  Asasini !
  Nu doar economici :mrgreen:ă

 • conumishu  On 19 Aprilie 2013 at 23:38

  Da, o demonstrație de forță pusă în slujba arbitrariului, a bunului plac, într-o lume în care unii devin tot mai maleabili, mai plecați, fie imbecilizați, fie înfricoșați. O demonstrație în același timp inutilă pentru că atît ciomăgarii, abjecții din mass-media sau prostul comun ce crede în televizor manifestă fie supunerea mercenarului, a slugii plătite (pînă se împute treaba), fie reacționează previzibil, conform așteptărilor. Pe ceilalți, oamenii normali, nu-i vor citi mai bine, nu-i ajută cu nimic aceste exerciții de rafinare a parametrilor manipulării psihologice și ai tacticilor de represiune în a stabili cît se mai poate întinde coarda.

  Oricum, 1000 de ani și o tonă de bani nu l-ar fi ajutat pe Putin mai mult decît campania gratuită pe care i-o fac maimuțoii de presă din SUA. Cel puțin pînă acum, tot ce a susținut propaganda rusească despre pericolul cecen și validitatea luptei lor cu monștrii musulmani din Caucaz se confirmă direct în mintea privitorului care, altfel, n-are habar unde se află Cecenia. Dacă mai punem că principalii susținători ai cecenilor se găsesc în Anglia și Arabia Saudită, devine tot mai ciudat ce se întîmplă. Poate o vor răsuci cumva în zilele următoare sau, după cum susțin unii deja, i-au găsit pe amărîții ăștia 2 în disperare de cauză pentru că ceva nu a funcționat cum ar fi trebuit.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: