Totul merge ca uns

Mult mai eficiente slugile usliste decît aiuriții nestilați ai lui Boc. Bifează una după alta îndeplinirea sarcinilor primite de la stăpînii străini. Cad, tot una după alta, ultimele redute economice românești (poate redute e prea mult spus, ultimele zvîcniri ale organismului economic românesc înainte de hemoragia deplină). Vin regionalizarea, hăcuirea constituției odată cu cea a teritoriului, patrimoniului, avuțiilor și dispariția deplină a statului național.

Nu mai mă obosesc cu „profețiile” barrossiene, la fel ca și cele ale lui Brucan, tartorul care merită să dea numele regimului post-ceaușist cu toate ale sale fețe-măști Roman-Iliescu-Constantinescu-Năstase-Băsescu-Ponta, se vor îndeplini conform planului pentru că nu se configurează o rezistență reală. Statul ueist federal vine, se apropie. Revolta nu cred că va începe din România.

Vorba lui Vadim, „românii au o slabă memorie a răului”. Nu înțeleg însă de ce nu le funcționează măcar memoria de scurtă durată, poate dacă ar începe să privească în jur… Cu ochii deschiși, vreau să zic.

Viitorimea nu va înțelege, cum ar putea ? Dacă va mai fi una. Românească, adică.

 

Reclame
Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: