Ciocolatie foncée

Nu știam că Serena Williams e femeie.

Cine mă poate învinovăți, de cînd cu femelul cu barbă, de cînd cu alegerea pișătoarei după cum simte suflețelul, indiferent de prezența cocoșelului sau nu dedesubt, de cînd cu școlirea progresistă a copiilor încă de la grădiniță (eu cu cuburi, plastilină, găletușa cu nisip, chestii subversive care nu m-au pregătit pentru viața așa cum trebuie, de azi) ?

Ilie Năstase e aruncat în gura șulfelor de presă pentru a se testa gradul de obediență al turmei. E mare, mai ales printre mofturile în chiloți pentru care pierdem timp și nervi zicîndu-le sportivi, în amintirea, pe care generația proaspătă nici nu o are, sportivilor adevărați de altădată.

N-am dreptate atunci cînd nu mă mai interesează olimpiada sau fotbalul rezervelor multimilionare ? Și-ncă cum !

Bonus: terfelirea unui simbol național pe mîna unei adunături de venetici. Ciobanul nostru supără, rău de tot, pentru că e autentic, trăiește, se pișă unde trebuie și face copii femeilor. Mare ticălos !

Am văzut că scleroza stafidită, recte chelia cenușie cu deliruri din aburii cărora se erecta, modest, impresia că joacă/comentează/înțelege/împroașcă tenis prin toți porii, care îl ura pe Hagi tot la comandă globalistă, tot pentru lipsă de etichetă, a fost resuscitată pentru a molfăi ceva și împotriva lui Năstase. Oamenii cu talent, care muncesc, dau rezultate și se implică sufletește sînt detestați, desigur. Noroc cu contabilii nebuni de ne mai luăm și noi linia peste ochi.

Turmă proastă. O merităm și o vom primi tot mai des. Sau nu. Merge și cu protecția, la o adică. Cosorul și alte chestii. Individual, vreau să zic.

Reclame
Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Comentarii

  • Ana  On 26 Aprilie 2017 at 14:47

    „Ilie Năstase e aruncat în gura șulfelor de presă pentru a se testa gradul de obediență al turmei.” – EXACT!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: